Hvordan kommer du i gang?

Første skridt mod at få en bedre bolig – med lavere energiforbrug, sundere indeklima, mere komfort og højere salgsværdi – er en solid, uvildig rådgivning om dine muligheder. Derfor har Energistyrelsen udviklet BedreBolig-ordningen, der gør det nemmere for dig som husejer at renovere din bolig på en energirigtig måde.

VEJEN TIL EN BEDRE BOLIG:

BedreBolig Rådgivning

Ring gratis til vores BedreBolig-rådgivere på 3698 6102 og hør nærmere om mulighederne for at forbedre lige præcis din bolig. Vi kender kommunens boligområder og kan derfor allerede over telefonen give dig kvalificeret rådgivning om de oplagte muligheder for renovering og tilskud.

BedreBolig Plan

Vi kommer ud og kigger på din bolig og tager en snak om dine muligheder for at modernisere og energirenovere din bolig. På baggrund af besøget udarbejder vi en individuel BedreBolig-plan, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Med BedreBolig-planen får du en oversigt over de relevante indsatser, investeringer, besparelser og tilskudsmuligheder. Brug din BedreBolig-plan i dialogen med din bank og dine håndværkere.

Pris kr. 1.125,- normalpris kr. 4.500,-  KØB NU

Danmarks bedste pris for din besparelse

Udover tilskuddet til BedreBolig Planen giver Albertslund Forsyning Danmarks bedste afregning for din energibesparelse. Husk at du skal lave en aftale med Forsyningen, INDEN du udfører energiforbedringer på dit hus. Du finder skemaet vedr. tilskud her.